TJÄNSTER & PRISER

Här kan du enkelt se vilka tjänster vi utför samt lite kortfattad info om dem.

OBS! Vi har ingen bindningstid på våra avtal!

Nedan följer exempel på vilka tjänster vi utför och ungefär vad det kostar. Om du vill kan du klicka OFFERT-knappen underkant så kontaktar vi dig för en kostnadsfri, skräddarsydd offert inom kort. Välkommen till oss på Varbergs Städ!

FÖNSTERPUTS

​Låt oss ta hand om dina fönster hemma eller på ditt företag. Vi är effektiva flexibla och lämnar alltid ett gott resultat, så låt oss utarbeta en plan som är anpassad för din vardag eller för ditt företags verksamhet.

HEMSTÄDNING

fr. 175kr/tim

Städning i ditt hem veckovis, var 14:e dag eller liknande. Klicka på offert-knappen för att få en plan utformad för just ditt boende och dina önskemål.

FLYTTSTÄDNING

fr. 25kr/kvm

​Ska du flytta? då vet du väl att du måste göra en flyttstädning innan du lämnar ifrån dig nyckeln. Detta kan vara ganska svårt och det är lätt att missa något, låt oss hjälpa dig med det istället så du kan tänka på att komma i ordning i ditt nya boende.

KONTOR/FÖRETAG

fr. 280kr/tim

​Behöver ni hjälp med städningen på er arbetsplats? Vi har mycket bra priser på kontorsstädning och duktig personal som gör allt för att ni ska kunna jobba i en ren och fräsch miljö.

TRAPPHUS

fr. 280kr/tim

​Allt från hyresgästföreningar till privata fastighetsägare anlitar oss regelbundet för trapphusstädning, få nöjda hyresgäster och lägg grunden för en bättre ekonomi i er förening, anlita oss ni också.

Please reload

Önskar du en mer exakt prisuppgift? För en gratis offert tryck på knappen