Image by Nastuh Abootalebi

Kontorsstädning

Därför skall du anlita oss:​

  • Snabba offerter

  • Flexibla abonnemang

  • Ingen bindningstid

  • Marknadens bästa priser

  • Vi visar alltid största hänsyn till er och er personal.

Abonnemang från 329:-/tim

Vi är specialister på hemstädning. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor/företag. Om du låter oss ta hand om er kontorsstädning ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för era anställda och kunder.

Vår kontorsstädning kan utföras regelbundet en gång i månaden, två gånger i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta du vill att vi städar era kontor avgörs utifrån företagets behov. Tänk på att vi också kan anpassa frekvensen på städningen beroende på säsong om ert behov av städning varierar över året.

När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter era kontor och lokaler. Genom en slimmad organisation, en smart schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande kan vi hålla några av marknadens mest konkurrenskraftiga priser på kontorsstäd. Be oss gärna om en offert, vi  vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad. Om du anlitar Alberts för att sköta om och städa ert kontor får du alltid ett lågt och fast månadspris, personlig städare, nöjd kund-garanti och vi har en bra ansvarsförsäkring om något skulle hända.

 

Om du har frågor kring våra städtjänster för företag eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert på kontorsstädning är du varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan eller ring vår kundservice.

BEGÄR OFFERT
arrow&v

Tack! Vi återkommer inom kort.